Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.10.2010 10:39 - Ислямистът Ердоган дойде у нас със султанско високомерие
Автор: ataka Категория: Политика   
Прочетен: 735 Коментари: 0 Гласове:
0



 11.10.2010 Претенциите на Ердоган към ЕС са цинични, кабинетът му е полицейско-ислямска хунта

Визитата на турския премиер Реджеп Ердоган бе още една възможност някои наши късогледи политици, набедени анализатори и целият доморасъл слугинаж на Високата порта да проумеят (ако могат), че той дойде у нас с точно определени цели в ущърб на националните ни интереси. И ги постигна. Зад тях стои имперската политика на Анкара, която не от вчера гледа със султанска носталгия на България като на турски вилает и прави всичко необходимо, за да осъществи своето широко, многопосочно икономическо, религиозно, разузнавателно, политическо и културно проникване в него. Това е пътят към т. нар. интегриране на съседните държави около нейния скиптър в името на вече прокламираната от ислямското правителство идея за възстановяване на Османската империя. Докато гостът - поклонник на шериата, маскиран на югоизток като политически ислям, с школувано лукавство за пореден път се намесваше във вътрешните ни работи и налагаше в София своите искания и тези, други говореха за "европейското бъдеще" на Турция - което би било краят на българската държавност.
А докато правят мили очи на Високата порта, тя (заедно с шериатски държави от Близкия изток) финансира на наша територия ислямски екстремисти и терористични организации, поддържа явни и тайни мюсюлмански училища, строежа на джамии и медресета. Под нейна диктовка и при странното мълчание на властите страната ни се превърна в удобен център за провеждане конгреси на турския език, на всевъзможни сборища с участието на неоосманистите от "Туран", емисари на фундаменталистки групировки, пантюркисти, понислямисти и "сиви вълци". Затова символичният протест на парламентарната група на АТАКА и словото на нейния лидер Волен Сидеров в Народното събрание бе пореден опит да се назове истината и да събуди от летаргията разни заспали мозъци, пред очите на които българската национална сигурност се изправя пред гибелна заплаха.
Преди няколко дни Държавната агенция по национална сигурност и МВР проведоха широка операция в Благоевградска, Смолянска и Пазарджишка област, обискираха и иззеха ислямска литература (главно на арабски език) от частни домове и "офиси" на нерегистрираната у нас фундаменталистка организация "Ал Уакф ал Ислями", финансирана от Анкара и Саудитска Арабия. Една от многото радикални групировки, които от началото на 90-те години на миналия век

шетат в т. нар. смесени райони и Родопите
За тях вестник "Атака" писа многократно с множество документални доказателства за антибългарската им и антихристиянска дейност, улеснена от престъпното безхаберие на няколко български правителства. В стотици разследвания в последните пет години публикувахме хълмове от факти, че във Велинградско, Сърница, Доспат, Мадан и Рудозем, от Гоце Делчев до Кърджали и Лудогорието са пръснати метастазите на опасни терористични организации, включени дори в "черния" списък на ЦРУ, на германски, френски и английски тайни служби. Сред тях са "Ал Вакъф ал Ислями", "Мюсюлмански братя", "спящите клетки" на Ал Каида, напоследък се появиха и пратениците на "Джамаа Ислями", прочула се с терористичните акции срещу граждански обекти в Индонезия и други държави в региона. Сред тази компания са и тайните ислямски емисари на Анкара от терористичната групировка "Сивите вълци" и действащият в дълбока секретност "Фронт на бойците на Великия ислямски Изток" (ИБДА-Ц).
Сегашната акция на нашите специални служби е само поредно потвърждение на всичко това. То е потвърждение и на друго: че Анкара (подпомогната и от някои шериатски държави в Близкия изток) остава вярна на своята мракобесна доктрина, известна като турско-ислямски синтез. В основата й стои идеята ислямът да се използва като политическо оръжие за промиване мозъците на мюсюлманите в съседните страни и приобщаването им към "майката-родина". Тази изключително опасна тенденция получи особено силен тласък при правителството на Реджеп Ердоган, който се оказа достоен ученик на своя духовен баща Неджметин Ербакан, свален от власт в средата на 90-те години с т. нар. парламентарен преврат, инспириран от Генералния щаб. Добре известно е, че като кмет на Истанбул сегашният премиер попадна под ударите на закона за публично разпространение на догмите на Корана. А когато седна на управленското кормило последователно започна да срива светските устои на обществото в полза на шериата и дори негласно протежираше проникването на изключително опасната секта "Нурджу" по етажите на властта, включително и във военната йерархия. После обяви своята и на неговия външен министър, яростният неоосманист Ахмет Давутоглу великодържавна стратегия за възстановяване на империята на султаните, чрез пълното интегриране на нейните бивши вилаети "под крилото" на Високата порта. С това се обяснява и безпрецедентната дипломатическа инвазия в Близкия изток и на Балканите - особено там, където има по-големи мюсюлмански общности. Това е и причината за несекващите воаяжи у нас на височайши делегации от югоизток, включително и на специални съветници на сепаратистката партия ДПС. Между тях бяха и бившия шеф на Дирекцията по сигурността Неджет Мензир и скандално известният вътрешен министър в кабинета на Тансу Чилер - Мехмед Агар. Тази персона бе обвинена в тайни връзки с мафията, със "Сивите вълци", а после стана известен и като баща на т. нар. Легиони на смъртта, създадени като групировки за премахване на неудобни на тамошните власти политици, бизнесмени, общественици, интелектуалци, правозащитници. Най-законспирираната между тях носи прозвището

"Шести флот",
съставена от професионални убийци
добре подготвени и за подривно-терористични операции. Финансирането им се извършва от тайни фондове на Турция, като в компанията на тези закриляни от Анкара шайки стоеше и т. нар. Контрагерила - Управлението за тайни военни и терористични операции, контролирано от Генералния щаб и специалните служби.
Разбира се всичко това е скрито от очите на любопитната публика, а Ердоган и огромната пропагандна машина на Турция ни засипват с порой от заблуди - за някакво илюзорно демократизиране, което отваряло пред нея вратите на Европейския съюз. При тази анадолска "демокрация" броят на задържаните в тамошните следствени арести без повдигнато обвинение е достигнал над 350 хиляди души, само за една година цифрата е 120 000 - според изследване на Националния съюз на адвокатските колегии. Страната се очертава и като абсолютен европейски "лидер" по жалби на нейни граждани до Международния съд по правата на човека в Страсбург. И звучи цинично, когато Анкара претендира за членство в ЕС, след като шериатските тенденции там все повече доминират, а нейното правителство се превръща в полицейско-ислямска хунта.


Тагове:   НАС,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ataka
Категория: Политика
Прочетен: 1295353
Постинги: 162
Коментари: 388
Гласове: 104
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031